Projekt Comenius – Návšteva v našej škole

 

Projekt Comenius – Návšteva v našej škole

 

14. 10. – 16. 10. 2014

  

Tento mesiac, 14. októbra 2014, očakávame v našej škole zahraničnú návštevu z Českej republiky, Poľska a Nórska. Návšteva sa realizuje cez projekt Comenius, do ktorého sme už druhý rok zapojení.

 

Žiaci spolu s učiteľmi zavítajú do našej školy v utorok ráno a prezrú si priestory školy či priebeh vyučovania. Máme pre nich pripravené aktivity zamerané na spoznanie sa a nadviazanie nových kontaktov. Utorkový program bude pokračovať prehliadkou mesta Trenčín a v podvečerných hodinách vystúpením folklórneho súboru Trenčan v Kultúrnom dome v Kochanovciach.

 

V stredu sme pre návštevníkov pripravili exkurziu do Bojnického zámku a Múzea slovenskej dediny v Martine, na ktorej sa zúčastní asi 45 vybraných žiakov našej školy.

 

Posledný  deň, ktorý strávia zahraniční študenti a učitelia s nami, bude štvrtok. Tento deň sa bude niesť plnením aktivity naplánovanej na jeseň – ukážky výroby vianočných darčekov.

 

V utorok a vo štvrtok bude prebiehať aj stretnutie učiteľov zapojených do projektu Comenius, ktorí aktívne pracujú so žiakmi na plnení úloh stanovených na určité obdobie. Zhodnotíme posledné aktivity a naplánujeme termíny ďalších aktivít.  

 

Vydané dňa: 6. októbra 2014 Rubrika: Články Pridať na Facebook

ZŠ Melčice-Lieskové